<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
18.12.2022 1498

У Києві на Софійській площі вже змонтували та розпочали прикрашати символічну ялинку незламності

Цього року головна ялинка країни – штучна, заввишки 12 метрів, її прикрасять енергозберігаючими гірляндами, що світитимуться від генератора.

fb47033dc19bb3076d1ff0b581f67e9f_18.12.22

У Києві на Софійській площі вже встановили та розпочинають прикрашати символічну ялинку незламності. Пише ТСН. 

Фото, як готують головну ялинку країни, опублікував у своєму Telegram мер Києва Віталій Кличко.

"На Софійській площі вже практично змонтували та розпочинають прикрашати символічну ялинку незламності. Цього року Головна ялинка країни – штучна, заввишки 12 метрів. Її прикрасять енергозберігаючими гірляндами, що світитимуться від генератора. Підсвічення ялинки, скоріш за все, відбуватиметься в певні години. Також поруч з генератором облаштуємо точки для підзарядки гаджетів, розмістимо їх в цікавому наметі, залишу поки інтригою, в якому саме", – зазначив Віталій Кличко.

Новорічне дерево прикрасять іграшками минулих років – близько тисячею куль синіх і жовтих кольорів та білими голубами. Верхівку головної ялинки вінчатиме герб України. Нижня частина ялинки буде оформлена стендами з прапорами країн, що допомагають Києву впоратися з викликами та наслідками війни.

Нагадаємо, цьогоріч ялинку встановлюють та прикрашають за рахунок меценатів і бізнесу, генератор теж надали благодійники. Місто коштів не витрачає.

Масових розважальних заходів, фудкортів, ярмарків та атракціонів на Софійській площі цьогоріч також не буде.

Нагадаємо, 16 грудня Київ витримав одну з найбільших ракетних атак від початку повномасштабного вторгнення. Армія РФ випустила по Києву 40 ракет, з яких 37 збили сили ППО.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві на Софійській площі вже змонтували та розпочали прикрашати символічну ялинку незламності 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
18.12.2022 1498
Еще материалы раздела «Столиця»