<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Світ
19.12.2022 488

Військовий експерт прогнозує "снарядний голод" в армії РФ: чи змінить це перебіг війни

Вдвічі-втричі має впасти кількість пострілів загарбників.

890fa0848fc572f9193e1b385354cdde_19.12.22

Через те, що російська армія активно використовує снаряди, у лютому 2023 року вона буде відчувати "голод". Тоді Сили оборони матимуть перевагу над окупантами в артилерійських боях. Пише ТСН. 

Про це 24 каналу розповів військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан.

Він зауважив, що зараз російські військові роблять 15-20 тисяч пострілів за добу, тоді як виробляти 4-5 тисяч, але якщо сконцентрують на цьому всі сили, то зможуть робити 6-7 тисяч. Тобто, за його словами, вдвічі-втричі має впасти кількість пострілів.

"Узяти ці снаряди їм просто немає звідки. Країни, які ще хоча б якось їм допомагають, бояться передавати Росії такого типу озброєння. З одного боку, самі бояться залишитись без снарядів, а з іншого боку бояться потрапити під санкції. Швидше за все, в кінці січня – на початку лютого Росія почне відчувати снарядний голод", – зауважив військовий експерт.

Нагадаємо, колишній командувач сухопутних військ Республіки Польща, ексзаступник міністра оборони Польської Республіки генерал Вальдемар Скшипчак вважає, що завдяки співпраці із іншими країнами російська армія відновлює свої бойові можливості.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військовий експерт прогнозує "снарядний голод" в армії РФ: чи змінить це перебіг війни 5.00 5 1
Політика / Світ
19.12.2022 488
Еще материалы раздела «Світ»