<
НОВИНИ ДНЯ: У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Світ
19.12.2022 689

"Втрати російської армії не зупинять Путіна": ЗМІ "злили" деталі зустрічі Наришкіна та директора ЦРУ

Путін нехтує життям військових заради "перемоги".

c64a9e3d2a604496a643336932ec2029_19.12.22

Очільник Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін під час зустрічі з директором Центрального розвідувального управління США Вільямом Бернсом заявив, що президент РФ Володимир Путін не зважає на втрати серед своєї армії. Пише ТСН. 

Про це йдеться в матеріалі видання The New York Times із посиланням на неназваних чиновників у Вашингтоні.

Високопосадовці США, які були присутні на зустрічі, заявили, що Наришкін сказав: "Росія ніколи не здасться, скільки б солдатів вона не втратила на полі бою".

За даними видання, під час зустрічі в Туреччині в листопаді Бернс і Наришкін намагалися відновити прямий особистий зв'язок між Вашингтоном і Москвою, проте всі намагання провалилися.

Раніше стало відомо, що Путін під час зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом визнав, що українців не так легко перемогти, як йому розповідали.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Втрати російської армії не зупинять Путіна": ЗМІ "злили" деталі зустрічі Наришкіна та директора ЦРУ 5.00 5 1
Політика / Світ
19.12.2022 689
Еще материалы раздела «Світ»