НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Україна
20.12.2022 640

Не передбачає альтернативи: Подоляк назвав єдину умову завершення війни

Війна між Україною та Росією не передбачає жодної альтернативи, окрім перемоги однієї зі сторін. Київ не йтиме на компроміси з російськими вбивцями.

_gettyimages_1239067748_37_650x410_20.12.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Twitter-акаунт радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

"Подібний тип війни передбачає лише перемогу однієї зі сторін. Компромісів та нових "Мінськів" на користь російських убивць не буде. Росія має програти, забратися з України, заплатити за рахунками. Тільки так можна повернути світу безпеку, стабільність та передбачуваність", - заявив Подоляк.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що Подоляк також нещодавно розкритикував заклики до переговорів між Україною та Росією.

Тим часом президент Володимир Зеленський назвав умови за яких Україна погодиться на діалог з Кремлем.

Оценка материала:

5.00 / 1
Не передбачає альтернативи: Подоляк назвав єдину умову завершення війни 5.00 5 1
Політика / Україна
20.12.2022 640
Еще материалы раздела «Україна»