<
НОВИНИ ДНЯ: У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Світ
19.12.2022 407

У 2022 році експорт пшениці з окупованого РФ Криму до Сирії зріс у 17 разів, – Reuters

У поточному році Сирія різко збільшила імпорт пшениці з окупованого Росією Криму. Це свідчить про зміцнення економічних зв’язків між двома союзниками, яких уникає Захід.

Про це пише Reuters.

За даними Refinitiv, експорт пшениці, яка відправляється до Сирії з чорноморського порту Севастополя у Криму, цього року зріс в 17 разів і становить трохи більше 500 000 тонн. Це майже третина загального імпорту зерна в країну.

Оскільки санкції ускладнюють торгівлю Сирії та Росії за допомогою звичайного морського транспорту, дві країни все більше покладаються на власні кораблі для перевезення зерна, включаючи три сирійські судна, які підпадають під санкції, накладені Вашингтоном.

Оценка материала:

5.00 / 1
У 2022 році експорт пшениці з окупованого РФ Криму до Сирії зріс у 17 разів, – Reuters 5.00 5 1
Політика / Світ
19.12.2022 407
Еще материалы раздела «Світ»