<
НОВИНИ ДНЯ: "Дія" та "Резерв+": що відомо про нову форму військового квитка  Без опадів не обійдеться. Де 26 травня в Україні очікувати дощі з грозами  Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.12.2022 1409

В Україні очікується потепління: прогноз погоди на середу, 21 грудня

Суха погода домінуватиме в більшості областей.

Минула морозна ніч поступово переходить у тепліші дні, які переважатимуть найближчим часом. 21-го грудня, в більшості областей України максимальна температура повітря становитиме +1 +4 градуси, у південній частині +4 +8 градусів. Пише ТСН. 

 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Прийдешня ніч ще підморозить, але помірно, "мінуси" будуть незначними. Нарешті завтра стихне вітер, із сильного до помірного та навіть невеликого. Напрямок - з південного заходу", - зазначила Діденко.

За її словами, 21-го грудня суха погода домінуватиме в більшості областей України. Лише на Харківщині, Сумщині, Чернігівщині та Полтавщині є ймовірність невеликого мокрого снігу.

Нагадаємо, у Карпатах намело снігу, а також вдарили морози. Так, 20 грудня температура повітря на високогір'ї опустилася до -10°С.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні очікується потепління: прогноз погоди на середу, 21 грудня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.12.2022 1409
Еще материалы раздела «Суспільство»