<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
22.12.2022 1673

Коли Київ може повернутись до планових відключень світла: відповідь міськадміністрації

У Київ повернули водопостачання та тепло, однак до планових відключень повертатись ще зарано. Водночас найближчим часом очікуються оптимістичні прогнози.

1___5862_650x410_22.12.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова речника Київської міської військової адміністрації Михайла Шаманова в ефірі телемарафону.

Внаслідок обмеженої генерації, Київ отримує лімітований обсяг електропостачання.

"Світло для споживачів подається в режимі аварійних відключень, екстрених, і переходити на планові відключення, на ці графіки поки що зарано, але позитив в тому, що водопостачання працює в штатному режимі, тепло в оселях киян є. Найближчим часом прогнози мають бути оптимістичні. Все полагодимо", - заявив Шаманов.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що в ДТЕК дали прогноз щодо почергових відключень електроенергії в Київській області.

Оценка материала:

3.67 / 3
Коли Київ може повернутись до планових відключень світла: відповідь міськадміністрації 3.67 5 3
Життя та Стиль / Столиця
22.12.2022 1673
Еще материалы раздела «Столиця»