<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.12.2022 4562

Стало відомо, яка погода буде в Україні на Новий рік

У ніч з 31 грудня на1 січня в Україні очікуються невеликі морози, проте без снігу.

Новий рік 2023 в Україні настане в супроводженні невеликих морозів. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, вдень 31 грудня погода в Україні буде похмуро, але сухою. По всій країні очікується від "нуля" до +2°. Лише на півдні традиційно буде тепліше, до +3°...+5°, а в Криму повітря прогріється до +9°.

Вночі 1 січня в Україні очікуються зовсім невеликі морози. Стовпчики термометрів покажуть -3°...-1°, а на півдні буде від -1° до +1°.

Вдень 1 січня 2023 року також очікується похмура погода, небо буде вкрите хмарами. Тільки в південних областях очікуються сонячні прояснення.

У перший день нового року температура в Україні підніметься до +1°...+4°, в Одеській області - до +6°, а в Криму - до +9°. Без опадів.

Погода на Різдво і Новий Рік

Раніше народний синоптик Станіслав Щедрін прогнозував, що погода на Новий Рік і Різдво в Україні буде переважно теплою.

За його прогнозом, на свята очікується малосніжна погода. Буде тепло, очікуються дощі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стало відомо, яка погода буде в Україні на Новий рік 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.12.2022 4562
Еще материалы раздела «Суспільство»