<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.12.2022 1141

Молочні коржики: простий рецепт

Знайомі з дитинства молочні коржики можна приготувати швидко і без міксера, а в наш час це безумовний плюс.

314c7bb924797fe28a828209b2bc84bb_23.12.22

Коржики з бездріжджового тіста виходять ароматними, м'якими, в міру солодкими і розсипчастими з натуральним ароматом молока. Рецепт простий та швидкий. Пише ТСН. 

Складники

  • борошно — 400 г;
  • цукор – 180 г;
  • молоко – 80 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • ванільний цукор – 1 ч. л.;
  • розпушувач – 15 г.

Приготування

Нагрійте вершкове масло до м'якості і розітріть його з цукром. Додаємо молоко кімнатної температури, ванільний цукор, яйце і перемішуємо до однорідності за допомогою віночка. Просіяне борошно з'єднуємо з розпушувачем і поступово додаємо до основної маси, замішуючи тісто. Тісто виходить м'яке, еластичне та не прилипає до рук.

Присипаючи робочу поверхню борошном, розкачуємо пласт тіста завтовшки 1 см і за допомогою склянки або спеціальних форм формуємо коржики. Сформовані коржики перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером, на невеликій відстані один від одного.

Випікати у розігрітій духовці до 180 градусів 15 хвилин.

Порада у приготуванні

  • Молоко можна брати будь-якої жирності.
  • Вершкове масло не рекомендується замінювати маргарином.
  • Ванільний цукор додавайте за бажанням.

Оценка материала:

5.00 / 2
Молочні коржики: простий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.12.2022 1141
Еще материалы раздела «Суспільство»