<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спекивсі новини дня
22.12.2022 407

В Укренерго розповіли, де зараз найскладніша ситуація зі світлом

Станом на 11:00 22 грудня в енергосистемі зберігаються обмеження у системі передачі електроенергії, спричинені пошкодженнями магістральних мереж.

Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

"На ранок 22 грудня зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. Працюють усі види генерації. До мережі підключено ще один з блоків атомних електростанцій, триває набір потужності. Водночас зберігаються певні обмеження у системі передачі електроенергії, спричинені пошкодженнями магістральних мереж систематичними ракетними та безпілотними атаками", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найскладнішою ситуація залишається у центральному регіоні та у Києві, а також у прифронтових регіонах на сході та півдні країни.

До всіх областей доведені ліміти споживання, перевищення яких призводить до застосування аварійних обмежень. Ремонтні роботи тривають цілодобово, але отримані пошкодження об’єктів генерації та магістральних мереж складні та масштабні, їх відновлення вимагає значного часу.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Укренерго розповіли, де зараз найскладніша ситуація зі світлом 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
22.12.2022 407
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»