<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
24.12.2022 1123

Путін заявив, що рік для Росії минув "вдало", а економіка в РФ краща, ніж у деяких країн G20

Президент країни-агресорки Володимир Путін заявив, що рік минув для Росії "вдало", а економічні показники нібито навіть кращі, ніж у деяких країнах G20.

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що цей рік Росія пройшла "досить впевнено" і, мовляв, ніщо не звадить РФ "реалізовувати плани на майбутнє". Пише ТСН. 

Про це він сказав 22 грудня під час пресконференції після засідання Держради у Москві.

"Ідальних ситуацій ніколи не буває, ідеальні ситуації лише в планах, на папері. Завжди чогось хочеться більшого. Але загалом, я вважаю, що Росія пройшла цей рік досить впевнено, у нас немає ніяких занепокоєнь щодо того, що ситуація, яка склалася на сьогодншній день, завадить нам реалізовувати плани на майбутнє, зокрема і на 2023 рік", - сказав Путін.

Російський диктатор додав, що РФ демонструє "кращі економічні показники, ніж у багатьох країнах G20". За словами Путіна, "насторожувальні елементи економіки РФ відсутні", а фінансова ситуація в РФ нібито досі стійка, і їй це "не з неба впало".

Нагадаємо, Кремль вирішив змиритися з десятками тисяч жертв повномасштабного вторгнення та прагнутиме виграти війну проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін заявив, що рік для Росії минув "вдало", а економіка в РФ краща, ніж у деяких країн G20 5.00 5 2
Політика / Світ
24.12.2022 1123
Еще материалы раздела «Світ»