<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.12.2022 7208

Погоду в Україні визначатиме циклон: синоптикиня дала детальний прогноз на вихідні

В Україні в суботу, 24 грудня (на Святвечір за григоріанським календарем), буде тепла погода, місцями з дощами. У неділю, 25 грудня (на Різдво), температура повітря трохи знизиться, але це дозволить дощу в деяких областях перетворитися на сніг.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптикиня Наталія Діденко. Вона розповіла, що 24 грудня циклон з атмосферними фронтами підсунеться близько до наших західних кордонів – тому на заході опади можуть бути сильнішими. Пише OBOZREVATEL.

Дощі також можливі у Вінницькій, Одеській областях, на півночі України.

На сході, в більшості центральних і південних областей переважатиме суха погода, хіба що тумани можуть збільшувати вологість.

Середня температура в суботу вдень становитиме +2...+7 градусів (на півдні +4...+9, а Криму навіть до +11 градусів).

У Києві 24 грудня прогнозують дощ. Вітер південно-західний, невеликий чи помірний. Термометри в столиці в ніч проти суботи покажуть до +2 градусів, удень 24 грудня до +4 градусів, а ввечері 0...+2 градуси.

На Різдво, 25 грудня, у Києві трохи похолодає. "І тому дощ зміниться снігом. Якраз погода – до свята", – написала Діденко.

Вона вважає, що відносне тепло (але з опадами) триватиме у країні до Нового року.

Як писав OBOZREVATEL:

– Раніше Діденко повідомила, що новорічна ніч і перший день Нового 2023 року в Україні можуть пройти без опадів і з плюсовою температурою. Зважаючи на попередні дані метеорологів, снігових кучугур і сильних морозів чекати не варто.

Оценка материала:

5.00 / 1
Погоду в Україні визначатиме циклон: синоптикиня дала детальний прогноз на вихідні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.12.2022 7208
Еще материалы раздела «Суспільство»