<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.12.2022 1859

У Києві погіршиться погода

У вихідні 24-25 грудня у столиці очікуються дощі та мокрий сніг, через це можливе підмерзання на покритті, тому у Київській міській державній адміністрації просять водіїв бути уважними на дорогах.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Після періоду сухої погоди в Києві метеорологи прогнозують дощі та мокрий сніг, зокрема невеликі опади можливі протягом суботи, у ніч проти неділі, очікується мокрий сніг.

За даними синоптиків, температура залишатиметься на позитивних позначках у денні години. Уночі – близько нуля. Через це можливе підмерзання на покритті.

«Аби уникнути обледеніння, дорожники оброблятимуть вулиці протиожеледними матеріалами», - зазначили у КМДА.

Водіїв просять бути обачними на дорогах, а пішоходів – користуватися флікерами і ліхтариками в темний час доби.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві погіршиться погода 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.12.2022 1859
Еще материалы раздела «Суспільство»