<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.12.2022 1756

Січень буде теплим: синоптики дали неочікуваний прогноз для України

У січні 2023 року в Україні здебільшого очікується тепла погода. Опадів також майже не прогнозується

Про це свідчить прогноз погоди на сайті Meteoprog. Зазначимо, що січень буде дуже теплим, як для зими. Пише OBOZREVATEL. 

Мінусова температура на рівні -1… -7 градусів протягом місяця передбачається здебільшого вночі. Вдень температура повітря коливатиметься в межах від 0 до +4 градусів.

Дощів та снігопадів в січні не очікується. Лише 5 січня можливий дощ, а 14 та 20 – сніг. В решту днів погода може бути хмарною, але без опадів.

Найтеплішими днями у січні буде період з 9 по 18 січня. В ці дні очікується до +4 градусів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, погода в Україні у першій половині січня 2023 року може бути аномально теплою. В більшості регіонів температура підніматиметься до +10 градусів, а на півдні – аж до +16.

Оценка материала:

5.00 / 2
Січень буде теплим: синоптики дали неочікуваний прогноз для України 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.12.2022 1756
Еще материалы раздела «Суспільство»