<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.12.2022 987

Вівторок в Україні буде з опадами: прогноз погоди на 27 грудня

Погода буде хмарною з проясненнями.

У вівторок, 27 грудня, до більшості областей Україні прийдуть опади переважно у вигляді дощів, але місцями ітиме мокрий сніг. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, за прогнозами синоптиків, 27 грудня в країні очікуються дощі, на півночі та сході країни з мокрим снігом (вночі у південній частині та східних областях без істотних опадів). Вночі та вранці місцями у південно-східній частині туман, у північних та північно-східних областях на дорогах ожеледиця.

Вітер південно-західний, західний 7-12 м/с, на Прикарпатті пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 2-7° тепла, у західних областях та в Криму вночі 1-6° тепла, вдень 5-10° тепла.

У Києві 27 грудня також дощитиме, вночі можливий мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

Прогноз на Новий рік

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, яким буде останній тиждень 2022 року та яка погода очікує українців у новорічну ніч. На Новий рік, за прогнозами, також буде відсутній сніговий покрив.

За словами народного синоптика Станіслава Щедріна, погода в Україні до кінця 2022 року та в першій половині січня-2023 буде аномально теплою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вівторок в Україні буде з опадами: прогноз погоди на 27 грудня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.12.2022 987
Еще материалы раздела «Суспільство»