<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.12.2022 5361

Грудень знову покаже характер. Синоптик дала прогноз погоди на 28 грудня

У середу, 28 грудня, в більшості областей суттєвих опадів не передбачається, окрім окремих регіонів. При цьому буде волого за рахунок туманів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко в Facebook.

Погода в Україні

Опади

"Лише в східних областях, у Полтавській, Сумській областях, у Дніпрі з районами та на південному сході близькість атмосферного фронту зумовить невеликий мокрий сніг та дощ", - розповіла вона.

Але й там, як зазначає синоптик, вже вдень все ж буде більше просто щільної хмарності, аніж якихось істотних опадів.

Вітер

"Волога погода супроводжуватиметься завтра рвучким вітром західного напрямку, який часом досягатиме значень сильного", - додала Діденко.

Температура

Температура повітря протягом дня коливатиметься в межах 0+5 градусів, на півдні +3+8 градусів.

Погода в Києві

Як зазначила Діденко, у столиці 28 грудня істотні опади малоймовірні.

"Західний вітер очікується поривчастим, часом до сильного! Вночі в столиці близько нуля, завтра вдень +1…+3 градуси", - констатувала вона.

Як повідомлялось, протягом 27-28 грудня на високогір'ї Івано-Франківської прогнозується лавинна небезпека, тому українцям варто утриматися від походів у гори.

Оценка материала:

5.00 / 2
Грудень знову покаже характер. Синоптик дала прогноз погоди на 28 грудня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.12.2022 5361
Еще материалы раздела «Суспільство»