<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Бізнес
Економіка
30.12.2022 580

В Пенсійному фонді назвали ще одну підставу для отримання субсидії

Під час дії воєнного стану часто виникають ситуації, коли дія трудового договору призупиняється. В Пенсійному фонді України розповіли, чи можна в такому випадку претендувати на субсидію.

Про це пише «Соціальна інформаційна платформа».

Отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг у разі призупинення дії трудового договору можна, якщо за людину сплачували (або вона сплачувала за себе сама) єдиний соціальний внесок у розмірі, не меншому ніж мінімальний, протягом кварталу, що передує кварталу перед місяцем зверненням за субсидією (наприклад, якщо ви звернулися за субсидією в грудні, тобто в четвертому кварталі, ЄСВ має бути сплачене за квітень, травень та червень).

Це передбачено постановою Кабміну від 21.10.1995 № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива».

Оценка материала:

5.00 / 1
В Пенсійному фонді назвали ще одну підставу для отримання субсидії 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
30.12.2022 580
Еще материалы раздела «Економіка»