<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.12.2022 9432

Синоптикиня розповіла, коли до України повернуться морози

Найближче похолодання прогнозують на 5-7 січня.

Незначне похолодання в Україні очікують вже на початку січня, коли у нічний час доби повернуться низькі температури повітря. Значні ж морози прийдуть ближче до кінця січня. Пише ТСН. 

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заступницю керівника відділу метеопрогнозів "Укргідрометцентру" Наталію Голеню.

"Все одно якісь періоди холодної погоди будуть. Швидше за все, це буде десь кінець січня або після 15 січня. Якщо не на Різдво, то на Водохреща має бути і сніг, і мороз", - наголосила Голеня.

Найближче похолодання прогнозують на 5-7 січня. Приміром, вночі у Києві температура повітря може опуститися до 5 градусів морозу. За словами синоптикині, навіть найтеплішого січня 2007-го після 20 числа відбулося різке зниження температури до -16-20 градусів, а на північному сході - аж до -23 градусів.

Цього року в Україні може бути щось подібне. "Скоріш за все, у другій половині, особливо в останній декаді, може бути холодно, із морозами", - зауважила Наталія Голеня.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Діденко повідомила, що 31 грудня та 1 січня температура повітря в України буде плюсовою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптикиня розповіла, коли до України повернуться морози 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.12.2022 9432
Еще материалы раздела «Суспільство»