<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.12.2022 873

Вітер буде весняним: синоптикиня уточнила прогноз погоди на Новий рік в Україні

Останній день 2022 року та перший день нового року не потішать українців зимовою казкою. Погода у суботу, 31 грудня, та у неділю, 1 січня, очікується аномально тепла.

Крім того, вітер буде весняним. Про це повідомила українська синоптикиня Наталка Діденко. Пише OBOZREVATEL.

Так, 31 грудня температура повітря по Україні прогнозується на рівні +4… +9 градусів, в Криму до +12, на північному сході буде трішки прохолодніше – +1… +4 градуси.

1 січня температура підніметься у середньому на 4-8 градусів, ніж у суботу. Тобто по Україні середня температура утримається на рівні +8… +15 градусів.

Вітер очікується весняний, поривчастий. Істотних опадів у вихідні в Україні не очікується.

У Києві також буде тепло: завтра до +7 градусів, 1 січня до +12 градусів. Снігу та дощу в столиці також не передбачається.

Як повідомляв OBOZREVATEL, перший місяць наступного року здивує українців погодою. Січень 2023-го буде аномально теплим та більше схожим на квітень, температура повітря подекуди підніметься до +16 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вітер буде весняним: синоптикиня уточнила прогноз погоди на Новий рік в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.12.2022 873
Еще материалы раздела «Суспільство»