НОВИНИ ДНЯ: Чому Зеленський бачить у Трампі шанс на завершення війни: The Telegraph дізнався деталі  "Довгі Нептуни" та 30 тисяч дальнобійних дронів: Зеленський розповів про українську зброю  Похолодання в Україні: синоптик розказав, де температура впаде до "мінусів"  У четвер Україні прогнозують погіршення погоди: дощ, сніг та ожеледицю  В Україні 20 листопада буде вітряно, на заході - похолодання та дощ із мокрим снігом  Потепління до +14, але ненадовго: синоптикиня озвучила прогноз погоди в Україні на 19 листопада  Зима близько: де в Україні чекати на сніг в понеділоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.01.2023 3215

Ледачий медовик за 20 хвилин з заливними коржами

Як приготувати ніжний та запашний медовик без розкачування коржів.

6c3b188c94ecbd401780c5e1afedd81d_02.01.23

Дуже пишний, ніжний торт, який готується набагато швидше, ніж класичний варіант медовика. Пише ТСН. 

Інгредієнти для приготування медовика:

  • мед - 9 ст.л,
  • яйця,- 6 шт.,
  • масло вершкове - 300 г,
  • сода - 0,5 ч.л,
  • розпушувач - 1 ч.л,
  • цукор - 400 г;
  • борошно -  650 г,

Крем можна робити сметанковий з цукровою пудрою, а можна із вершків та згущеного молока.

Для крему потрібно буде:

  • вершки жирні, 1 л,
  • згущене молоко -  300 г.

Процес приготування

  • Мед прогріваємо на плиті, додаємо соду, вимішуємо, поки пінка не опаде.
  • Додаємо вершкове масло та перемішуємо, знімаємо з плити.
  • Змішуємо цукор і розпушувач, збиваємо міксером або віночком  з яйцями до однорідності.
  • Виливаємо теплу медову масу і вимішуємо віночком до однорідності.
  • Всипаємо частинами просіяне борошно і вимішуємо тісто. Маса має бути густою.
  • Ділимо масу на 3 частини.
  • Форму змащуємо вершковим маслом та виливаємо тісто,  випікаємо 3 коржі.
  • Всі коржі випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин.
  • Охолоджуємо коржі, обрізавши краї, які подрібнюємо до крихти.

Для крему збиваємо холодні вершки міксером до пишності, потім поступово вливаємо згущене молоко і збиваємо до однорідності.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, верх і боки також змащуємо та обсипаємо крихтою.

Торт ставимо в холодильник на кілька годин і можна подавати до столу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ледачий медовик за 20 хвилин з заливними коржами 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.01.2023 3215
Еще материалы раздела «Суспільство»