<
НОВИНИ ДНЯ: Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великдень  Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардеп  F-16 для України. Як ці винищувачі можуть допомогти у війні проти Росії  Вбивця "Шахедів". Що відомо про ППО Skynex, яку має Українавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.01.2023 4492

Мороз до -16. Українців попередили про різку зміну погоди

Погода в Україні найближчим часом почне погіршуватися. Значне зниження температури прогнозується на 6-9 січня, коли місцями мороз може вдарити вночі до -16.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку синоптика Наталії Діденко.

Коли очікувати похолодання

"Пік зниження температури припаде на 6-9 січня, опади спочатку з'являться у вигляді дощу, потім перейдуть у мокрий сніг та сніг", - пише Діденко.

За її словами, найхолодніше буде у різдвяні дні та ночі на півночі, частині центру, яка ближча до сходу України, вночі ймовірно температур впаде до -10-16 градусів.

"Тому поки що просто треба уважно стежити за уточненими прогнозами і підготуватися до різкої зміни погоди. На карті - нічні градуси 8-го січня", - додає Діденко.

Також стало відомо, що Новий рік в Києві розпочався з температурних рекордів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мороз до -16. Українців попередили про різку зміну погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.01.2023 4492
Еще материалы раздела «Суспільство»