<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.01.2023 785

Дощ, пориви вітру та ожеледиця: прогноз погоди

6 січня, майже всю територію України накриє невеликий дощ, а подекуди можливі сильні пориви вітру.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

У п'ятницю в Україні буде хмарно. Синоптики прогнозують невеликий дощ з переходом у мокрий сніг. У південно-східній частині, а вночі і у більшості західних областей - помірні опади (вдень у північній частині місцями невеликі опади).

У північній частині на дорогах можлива ожеледиця.

Вітер північно-західний та північний, 7-12 м/с, вночі на заході України, вдень у південних та центральних регіонах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень у північних та західних областях від 1° тепла до 4° морозу, у Чернігівській та Сумській областях до 7° морозу. На решті території 0-5° тепла (вдень на Закарпатті та у південній частині до 8° тепла).

Погода у Київській області

У п'ятницю в області буде хмарно. Очікується невеликий дощ з переходом у мокрий сніг (вдень місцями). На дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер північно-західний та північний, 7-12 м/с. Температура по області вночі та вдень від 1° тепла до 4° морозу. У Києві вночі та вдень 0-2° морозу.

Нагадаємо, синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання.

Як повідомлялося, минулий рік в Києві увійшов до десятки найтепліших за 140 років. Середньорічна температура становила 9,7 градусів, що на 0,7 градуса вище кліматичної норми.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощ, пориви вітру та ожеледиця: прогноз погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.01.2023 785
Еще материалы раздела «Суспільство»