<
НОВИНИ ДНЯ: Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступити  "Дорога іграшка": у Повітряних силах розповіли про "рідкісний російський літак" Су-57 РФ  Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причинувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.01.2023 6411

Синоптик розповіла про погоду на Різдво та коли знову повернеться тепло

На Різдво в Україну прийдуть сильні морози до -17 градусів, але справжню зиму відчують не всі регіони. Потеплішає вже з 10 січня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко.

"Морози посиляться, у нічні години впродовж 7-9 січня ймовірні -10...-17 градусів, проте переважно на сході, північному сході, у центрі та на півночі України", - розповіла вона.

Проте, як зазначила синоптик, південний захід та західні області України найменше відчують це холодне атмосферне вторгнення.

Водночас надалі, як додала Діденко, після 10 січня, морози послабнуть, проте все ж на північному сході, сході та півночі України помірні морози ще затримаються - "буде нормальна зимова термічна палітра".

Як повідомлялось, для українських синоптиків аномальне потепління посеред зими не стало несподіванкою.

Нагадаємо, перший день 2023 року став аномально теплим навіть для весняного дня, а не те, що для зими. За добу було встановлено 64 рекорди.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик розповіла про погоду на Різдво та коли знову повернеться тепло 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.01.2023 6411
Еще материалы раздела «Суспільство»