<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.01.2023 2179

Прогноз погоди на 8 січня: в Україні буде мороз до 14°, місцями – ожеледиця

Опадів не прогнозують.

У неділю, 8 січня, в Україні буде суха погода. На дорогах західних областей місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вночі в Україні температура буде 9-14°. У східних, північно-східних областях температура опуститься до 15-20° морозу.в В західних, Житомирській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях та в Криму вночі до -5°.

Вдень стовпчики термометів покажуть від 3-8° морозу. Тепліше буде на сході та північному сході - від 1° морозу до 4° тепла.

У Києві та області буде мінлива хмарність. Опадів не прогнозують. Швидкість південно-східного вітру 5-10 м/с.

В області температура повітря вночі буде 9-14°, а вдень 3-8° морозу. У  Києві вночі близько 10° морозу, а вдень від -4° до - 6°.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Голеня раніше заявляла, що саме напередодні Різдва до України повернеться морозна та сніжна погода.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 8 січня: в Україні буде мороз до 14°, місцями – ожеледиця 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.01.2023 2179
Еще материалы раздела «Суспільство»