<
НОВИНИ ДНЯ: Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Політика
Росія
11.01.2023 519

У російській Держдумі пропонують маркувати у кіно спецтитрами "акторів-зрадників"

Мовляв, "глядачі не повинні страждати" від їхньої позиції.

9d5b345ebcf2caa5d76b4ff129db58cc_11.01.23

Депутат Держдуми РФ Дмитро Гусєв запропонував маркувати у фільмах "акторів-зрадників" жовтими зірками спеціальною плашкою - як в "іноагентів". Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

За словами Гусєва, необхідністо попереджати глядачів про "акторів-зрадників" перед переглядом фільмів чи серіалів.

"Бог шельму мітить. За законом перед сценами куріння у фільмах глядача попереджають про шкоду вживання тютюну. У матеріалах для ЗМІ та блогів від іноагентів - посилання про справжню їхню сутність. Мінкульт має запровадити нову норму - попередження про зраду у титрах візуальних творів", - заявив він.

Гусєв назвав таких акторів "зрадниками", які "зреклися своєї країни". Втімі, гладачі "не повинні страждати від зради актора".

"Але знати про це глядач має. Як маркувати зрадників, ми розберемося у Держдумі", - заявив депутат.

Нагадаємо, Мінюст Росії через позицію Максима Галкіна щодо війни в Україні, визнав його "іноагентом". Гуморист відреагував на це. Так, у шапці профілю своєї сторінки в Instagram Галкін першим реченням гордо дописав: "визнаний Мін'юстом Росії іноагентом".

Також російську акторку Тетяну Лазарєву оголосили іноагенткою в РФ. На це артистка відреагувала відео, у якому зазначила, що вона й раніше товаришувала з адекватними та пристойними людьми, але тепер ще й стала їхньою частиною.

Оценка материала:

5.00 / 2
У російській Держдумі пропонують маркувати у кіно спецтитрами "акторів-зрадників" 5.00 5 2
Політика / Росія
11.01.2023 519
Еще материалы раздела «Росія»