НОВИНИ ДНЯ: Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижнявсі новини дня
Політика
Україна
27.01.2023 673

США хочуть допомогти Україні перейти у контрнаступ, - Байден

Сполучені Штати мають намір допомогти Україні захистити свою територію. Також Вашингтон хоче допомогти українським військам перейти у контрнаступ.

Про це заявив президент США Джо Байден, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг.

"Ми продовжуватимемо тісно координувати дії для надання повної та всебічної підтримки Україні. Росія не думала, що будемо діяти єдиним фронтом, але ми об'єднали зусилля. Ми маємо намір допомогти Україні захистити свою територію та перейти в контрнаступ. Для того, щоб звільнити свою країну, їм необхідно підвищити свою обороноздатність у довгостроковій перспективі", - заявив він.

Нагадаємо, раніше Байден заявив, що США допомагатимуть захищати Україну стільки, скільки потрібно.

Крім того, Байден анонсував передачу Україні 31 танка Abrams.

Оценка материала:

5.00 / 2
США хочуть допомогти Україні перейти у контрнаступ, - Байден 5.00 5 2
Політика / Україна
27.01.2023 673
Еще материалы раздела «Україна»