<
НОВИНИ ДНЯ: Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідженнявсі новини дня
Політика
Світ
27.01.2023 630

"РФ треба вдарити по Німеччині": пропагандист Соловйов влаштував істерику з погрозами Берліну

Москва лютує через сучасні танки Україні.

88b1bbccee3dde268be985c086781b42_27.01.23

Російський топпропагандист Володимир Соловйов після рішення Німеччини відправити Україні танки Leopard 2 в лютій істерії заявив, що "Москві слід вдарити по ФРН". Пише ТСН. 

Відповідне відео із заявою Соловйова опублікував Френсіс Скарр із BBC.

Почувши новину про те, що США та Німеччина нарешті готові відправити танки Україні після тижнів роздумів щодо цього питання, російські пропагандистські ЗМІ відреагували люто.

Так, відомий путініст Володимир Соловйов в істериці закликав Кремль у відповідь бомбити Німеччину. Топпропагандист РФ Соловйов, звично риториці Кремля, заявив, що німці повинні "знати, яких нових нацистських лідерів вони виховали і привели до влади".

Крім того, Соловйов назвав лідерів європейських країн "нацистськими покидьками".

Очікується, що Білий дім оголосить про рішення відправити Україні 30 танків Abrams M1 вже сьогодні, 25 січня. Також найближчим часом рішення про Leopard 2 ухвалить канцлер Німеччини Олаф Шольц. Передбачається, що він відправить в Україну щонайменше 14 танків Leopard 2.

Це означатиме, що надання танків буде дозволено з інших країн, які використовують німецькі танки.

Нагадаємо, після того, як канцлер ФРН Олаф Шольц заявив, що Захід не повинен дати Москві виграти війну, пропагандист Росії Володимир Соловйов істерично висловився, мовляв, російські війська треба ввести до Берліна та Парижа. Йому також привиділося, що після Другої світової війни "американці окупували частину Європи".

Тим часом ДБР оголосить кремлівського пропагандиста Соловйова в міжнародний розшук.

Оценка материала:

5.00 / 2
"РФ треба вдарити по Німеччині": пропагандист Соловйов влаштував істерику з погрозами Берліну 5.00 5 2
Політика / Світ
27.01.2023 630
Еще материалы раздела «Світ»