НОВИНИ ДНЯ: Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистіввсі новини дня
Політика
Україна
27.01.2023 352

Зеленський про Путіна: він для мене ніхто, переговори з ним не цікаві

Президент України Володимир Зеленський заявив, що йому не цікаві переговори з російським диктатором Володимиром Путіним. При цьому він наголосив, що Москва нібито просить миру, але атакує Україну ракетами.

_boroda_2_president_gov_ua_68_650x410_27.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Зеленського в інтерв'ю Sky News.

Зеленський на запитання про те, чи допоможе зустріч з Путіним закінчити війну, сказав, що йому не цікаві переговори з главою Кремля.

"Мені це не цікаво. Нецікаво зустрічатися, нецікаво говорити... Я справді не розумію, хто ухвалює рішення в Росії", - заявив президент.

При цьому він наголосив, що Україна не хоче воювати на території Росії, оскільки люди є пріоритетом.

"Я просто хочу, щоб вони якнайшвидше припинили війну і якнайшвидше покинули нашу країну. Я можу вам точно сказати, якщо вони покинуть нашу територію, війна припиниться. От і все", - додав глава держави.

На запитання, чи не запізно для переговорів, Зеленський сказав: "Після повномасштабного вторгнення для мене Путіна ніхто".

Нагадаємо, нещодавно Володимир Зеленський заявив, що не бачить з ким можна говорити в Росії та заявив, що немає впевненості у тому, що Путін ще живий.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський про Путіна: він для мене ніхто, переговори з ним не цікаві 5.00 5 2
Політика / Україна
27.01.2023 352
Еще материалы раздела «Україна»