<
НОВИНИ ДНЯ: Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценаріївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.01.2023 8255

Снігопади повертаються: якою буде погода в Україні на вихідних

Синоптики обіцяють мінусову температуру та снігові хуртовини майже по всій країні.

Укргідрометцентр оновив прогноз і розповів, якою буде погода в Україні на вихідних. Судячи з усього, на більшість регіонів незабаром очікують снігові хуртовини. Пише meta.ua.

Деталі

Прогноз погоди на вихідні обіцяє опади у вигляді снігу низці областей. Через короткий проміжок часу снігопади поширяться вже по всій території країни.

Прогноз погоди на вихідні

Уже до початку наступного тижня сніговим покривом накриє Крим і східні регіони. У багатьох областях України синоптики обіцяють опади у вигляді дощу або мокрого снігу.

Температура повітря опуститься до -5 градусів уночі в західних, центральних і південних регіонах.

А ось у Донецькій і Луганській областях погода вночі буде теплішою - стовпчики термометрів покажуть -2 градуси. Удень повітря прогріється до +3 градусів.

Проте, навіть такий досить приємний і стабільний прогноз погоди на вихідні свідчить про поступове повернення зими. За словами синоптика Укргідрометцентру Наталії Птухи, сніг, хоча й невеликий, знову порадує українців.

Оценка материала:

5.00 / 2
Снігопади повертаються: якою буде погода в Україні на вихідних 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.01.2023 8255
Еще материалы раздела «Суспільство»