<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.01.2023 1546

Частину України накриють дощі і мокрий сніг: синоптики дали детальний прогноз на вихідні

У вихідні, 28 та 29 січня, в Україні очікується морозна погода. Також синоптики прогнозують дощі і мокрий сніг.

Про це повідомив Укргідрометцентр. Вітер буде північним та північно-західним, 5-10 м/с. Пише ТСН. 

У суботу температура повітря вночі на заході, півночі та в центрі коливатиметься в межах -1… -5 градусів, а вдень -1… +5. На півночі

На сході та півдні буде прохолодніше. Вночі синоптики обіцяють -2… -7 градуси, а вдень – -5… +2.

Дощі накриють південь України, а на решті території можливий невеликий сніжок.

У неділю в Україні очікуються ще нижчі температури. На заході вночі прогнозується -1… -6 градусів, вдень  - -1… +5. У центральних, північних регіонах вночі прогнозують -4… -6, вдень 2… +1. На сході та півдні вночі буде -2… -5 градусів, а вдень – -2… +2.

Дощитиме 29 січня на півдні та сході. В інших регіонах значних опадів не очікується.

Нагадаємо, в Києві протягом 2022 року було зафіксовано 15 температурних рекордів, причому найбільше їх було у січні та червні. Зокрема, найспекотніше в столиці було 29 червня, коли температура в затінку сягнула +34,4°С.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у лютому-2023 погода в Україні також буде мінливою, з морозними та порівняно теплими періодами. Ближче до середини першої декади місяця очікуються інтенсивні опади, а також значні температурні "мінуси".

Оценка материала:

5.00 / 2
Частину України накриють дощі і мокрий сніг: синоптики дали детальний прогноз на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.01.2023 1546
Еще материалы раздела «Суспільство»