НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
29.01.2023 1066

Школи Києва відновлюють навчання після тривалих зимових канікул: що відомо

Завдяки тривалим канікулам столичним школам вдалося суттєво зекономити на опаленні та витратах на електроенергію.

8994a05c325738ca3ccb0a32e2bca505_29.01.23

Навчання у школах Києва після тривалих зимових канікул відновиться 30 січня. Пише ТСН. 

97% столичних шкіл, які мають укриття, відновлять навчання у змішаному форматі – як онлайн, так і офлайн. У класи мають прийти близько 117 тисяч школярів.

Про це йдеться у повідомленні КМДА.

Зазначається, що під час зимових канікул у навчальних закладах проводились додаткові роботи із впорядкування укриттів. Тож сьогодні там можуть отримати прихисток понад 189 тисяч осіб – на 42 тисячі більше, ніж на початку навчального року.

"Перевірили також готовність навчальних закладів до другого семестру. Особливо звертали увагу на пошкоджені під час повітряних атак школи. Вони готові приймати учнів: опалення підключене, персонал проінструктовано на випадок нових небезпек. Крім того, провели роботи, які мають забезпечити якісне і безперебійне підключення до інтернету", - йдеться у повідомленні КМДА.

У КМДА наголосили, що завдяки тривалим зимовим канікулам столичним школам вдалося суттєво зекономити на опаленні та витратах на електроенергію.

Нагадаємо, 23 січня навчання у школах та ліцеях Броварів тимчасово припинили: надійшло тривожне повідомлення з погрозами у бік школярів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Школи Києва відновлюють навчання після тривалих зимових канікул: що відомо 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
29.01.2023 1066
Еще материалы раздела «Столиця»