<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
30.01.2023 453

Легендарний "король жахів" Стівен Кінг закликав РФ зупинити війну: "Путін має піти у відставку"

Культовий письменник від початку повномасштабного вторгнення підтримує Україну.

5251eb552873ddb8d8ee91775bc9acb8_30.01.23

Легендарний американський письменник Стівен Кінг звернувся до росії з закликом зупинити війну. Пише ТСН. 

"Король жахів", який ід першого дня повномасштабного вторгнення підтримує Україну, залишив емоційний пост на своїй сторінці у Twitter. У ньому Кінг закликав російського диктатора Путіна піти у відставку:

"Заради Бога, Росія, зупини цю безглузду війну в Україні. Припиніть бомбардувати беззбройних мирних жителів. Путін має піти у відставку", - написав Кінг.

На цей допис письменника відреагувало Міністерство оборони України. Під постом Кінга з'явилася відповідь від офіційної сторінки міністерства у мікроблогу: "Вони не хочуть зупиняти цю війну. Але ми змусимо їх це зробити".

Нагадаємо, що від перших днів повномасштабної війни рф проти України Стівен Кінг активно підтримує нашу країну. Окрім того, що письменник постійно публічно засуджує дії кривавого диктатора путіна, він також відмовився від будь-якої співпраці з російськими виданнями.

А напередодні Нового року Стівен Кінг зізнався, що його найбільшою мрією у 2023 році є мир в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Легендарний "король жахів" Стівен Кінг закликав РФ зупинити війну: "Путін має піти у відставку" 5.00 5 2
Політика / Світ
30.01.2023 453
Еще материалы раздела «Світ»