НОВИНИ ДНЯ: Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографії  Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березні  СБУ розкрила особливість своїх морських дроніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2023 1765

Рецепт печива "Мушля": можна робити разом із дітьми

Звичайно ж, ви знаєте, що кисломололя здоров’я й фігури. Він допомагає скинути вагу, є прекрасним джерелом білків, вітамінів, а також різноманітних мінералів. З великим задоволенням його вживають дорослі й діти. Сир можна змішувати з іншими продуктами, і корисні якості його збільшаться.

dbe56d0ead3f68f3b1144f1e855b265b_31.01.23

Спробуйте приготувати ніжне печиво, яке тане в роті. Його можна робити з дітьми, це буде цікава справа з гарантовано вдалим результатом. Пише ТСН. 

Інгредієнти

  • кисломолочний сир – 250 гр.
  • масло вершкове – 100 гр.
  • борошно – 250 гр.
  • розпушувач для тіста – 10 гр.
  • цукор

Приготування

Сир розтерти з вершковим маслом. До просіяного борошна додати розпушувач. До сирної маси вмішати борошняну суміш (борошно й розпушувач) і замісити тісто. Поставити тісто в холодильник на 30 хвилин. Потім розкачати його в пласт і за допомогою стакана вирізати кола.

На тарілку насипати цукор і обваляти коло в цукрі, звернути навпіл, цукровим боком всередину.

Знову один бік обваляти в цукрі і скласти цукровим боком всередину. Тепер обваляти з обох боків.

На лист, застелений пергаментом, викласти «мушлі» на відстані одна від одної і випікати 20 хвилин за температури 200° С.

Поради в приготуванні:

  • За бажанням можна в цукор додати корицю.

Оценка материала:

5.00 / 3
Рецепт печива "Мушля": можна робити разом із дітьми 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2023 1765
Еще материалы раздела «Суспільство»