<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2023 12842

До України йде різке похолодання: де і коли очікувати морозів

Синоптикиня попередила про зміну погоди в Україні.

В Україні наприкінці січня утримається помірно прохолодна погода, а від 4 лютого очікується зниження температури. Пише ТСН. 

Про це синоптикиня Наталка Діденко написала у Telegram.

"Січень завершується в Україні яснішими проявами зимової погоди. Вже йде сніг на заході України, до вечора просунеться далі, до північних областей. 31 січня, атмосферні фронти зумовлять періодичні опади у вигляді снігу та мокрого снігу практично повсюди в Україні. Це не означає цілодобовий сніг та снігові кучугури, бо опади передбачаються періодично, чергуватимуться із поясненнями", - написала Діденко.

З її слів, виділити якийсь конкретний район із тривалим снігом чи зовсім без опадів - малоймовірно. Однак 31 січня скрізь переважатиме волога погода. Вітер південно-західний та західний, помірний, у західних областях та на півночі можливі пориви до 14-18 м\с. Температура повітря залишається в теперішніх межах, протягом дня від 2 морозу до 3 тепла.

"У Києві січень завершить своє перебування сніжком, ожеледицею, нічним незначним морозом та денним +1+3 градусами. Січень завершується, проте зима ще нікуди не йде. Ще будуть й сніг, й морози. Після 4 лютого до України поступово заходитиме холодніша повітряна маса", - спрогнозувала Наталка Діденко.

Раніше народний синоптик Станіслав Щедрін розповів, яким буде останній місяць цієї зими.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України йде різке похолодання: де і коли очікувати морозів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2023 12842
Еще материалы раздела «Суспільство»