<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2023 5185

В Україну повертаються 10-градусні морози – синоптик

Найближчими днями в Україні очікується комфортна температура, а наприкінці тижня вдарять морози.

Найближчими днями погода в Україні стане більш нестійкою, очікуються опади, проте температура буде комфортною. Наприкінці тижня в країні похолоднішає. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog. Пише УНІАН. 

"Вже з перших днів нового тижня очікується поновлення західного перенесення в атмосфері, внаслідок чого на територію України почнуть надходити вологі повітряні маси атлантичного походження", - пояснив синоптик.

За його словами, активізація циклонічної діяльності спричинить підвищення температурного фону.

"Ближче до вихідних за рахунок поступової перебудови синоптичних процесів, відбудеться надходження повітряних мас із півночі, у результаті температура повітря почне знижуватися, найбільш відчутно на Правобережжі нашої країни", - прогнозує Кібальчич.

Він додав, що очікується періодичне випадання опадів у вигляді снігу та дощу. А на більшій частині території України відновиться сніговий покрив, крім півдня.

Зокрема, за даними синоптика, на вихідних температура вночі опускатиметься до -5...-10 градусів, а вдень будет від -5° до 0°.

Зміна погоди в Україні: що відомо

За даними Погода УНІАН, найближчого тижня в Україні очікується багато опадів.

Водночас народний синоптик Станіслав Щедрін попереджає, що з 3 лютого до України прийде потужний циклон, який принесе нам хуртовини та сильні снігопади.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну повертаються 10-градусні морози – синоптик 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2023 5185
Еще материалы раздела «Суспільство»