<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2023 1117

В Україну суне потужний циклон з хуртовинами: названо точну дату погіршення погоди

Народний синоптик попереджає про зміну погоди в Україні вже за кілька днів.

За кілька днів в Україні очікується погіршення погоди. Зокрема, налетять хуртовини, сильні снігопади та подекуди дощі. Про це попереджає народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його даними, опади до нас принесе потужний циклон з півдня, який очікується вже з 3 лютого. Пише УНІАН. 

"З 3 числа існує велика імовірність, що до нас надійде потужний циклон з півдня, який зумовить по всій країні сильні та дуже сильні снігопади, хуртовини", - попередив народний синоптик.

За його даними, на півдні також очікуються сильні дощі з переходом в сильний сніг.

Зміна погоди в Україні

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчого тижня в Україні буде багато опадів. Сніг, мокрий сніг і дощі торкнуться практично всіх областей.

Мокра погода в Україні очікується вже з вівторка, 31 січня. 1 лютого опади в Україні продовжаться, проте їх стане трохи менше. А у суботу, 4 лютого, в Україні очікується найвологіший день цього тижня. Опади накриють майже всю країну.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну суне потужний циклон з хуртовинами: названо точну дату погіршення погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2023 1117
Еще материалы раздела «Суспільство»