<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.02.2023 1617

Пиріг із рибними консервами: простий рецепт

Пиріг із рибою – це легка у приготуванні, але водночас ніжна та смачна випічка. Готується нескладно та швидко, продукти використовуються максимально доступні.

b5487a4b3de00dbd2aae0cae21f1bb1f_02.02.23

Цей пиріг підходить як для сімейної вечері, так і для зустрічі гостей. Популярність рецепту обумовлена тим, що набір продуктів для нього найпростіший і часу на приготування багато не потрібно. Пише ТСН. 

Складники

Для тіста

  • вершкове масло – 180 г;
  • сметана – 10 ст. л.;
  • борошно – 320 г;
  • розпушувач – 2 ч. л.;
  • сіль – 1 ч. л;

Для начинки

  • 2 банки (по 250 г) консервованої риби;
  • зелена цибуля;

Для заливання

  • яйця – 3 шт.;
  • сметана – 200 г;
  • борошно — 2ст. л.

Приготування

Для приготування тіста сметану змішайте з маслом і сіллю. Додайте розпушувач і борошно, замісити не дуже круте тісто.

Для начинки консервовану рибу розімніть (зайвий сік злити), зелену цибулю дрібно поріжте. Змішайте зелень та рибу.

Для заливання яйця збити зі щіпкою солі, додати сметану і борошно. Добре перемішати.

Форму трохи змастіть олією. Викладіть тісто, розрівняйте, зробіть бортики. На тісто викладіть консервовану рибу, розрівняйте та залийте заливкою пиріг.

Поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 40-45 хвилин.

Поради

Консервовану рибу можна брати будь-яку: скумбрія, сайра, горбуша, ставрида.

Сметану використовувати краще жирністю від 10 до 20%.

Вершкове масло має бути кімнатної температури.

Увімкніть духовку заздалегідь (хвилин за 10 – 20 до початку приготування).

Оценка материала:

5.00 / 1
Пиріг із рибними консервами: простий рецепт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.02.2023 1617
Еще материалы раздела «Суспільство»