НОВИНИ ДНЯ: В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.02.2023 4157

П'яні вечірки в Києві: стало відомо, як покарають хлопців, які принижували дівчат

Хлопці знущались і принижували дівчат, знімали це на камеру та викладали відео в Мережу.

703f804f84c04e72f7386e3593bbd293_03.02.23

Організаторів п'яних вечірок у Києві затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Пише ТСН. 

Про це повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За місцем мешкання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області поліцейські провели обшуки.

"Правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які і поширювали порно в Телеграм-каналі та Інстаграм", - розповів Нєбитов.

Обом фігурантам оголосили про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографії.

Слідчі і прокурори Київської області звернуться до суду з клопотанням про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Подальшу долю зловмисників вирішить суд.

Нагадаємо, що двом хлопцям, які проходять у справі щодо п'яних вечірок у Києві, вручили підозри. Ще шістьом - видали повістки до військкомату.

Оценка материала:

5.00 / 2
П'яні вечірки в Києві: стало відомо, як покарають хлопців, які принижували дівчат 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.02.2023 4157
Еще материалы раздела «Суспільство»