<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
02.02.2023 341

Як вибрати чохол на Айфон 13

Корпус iPhone 13 дуже міцний, хоча навряд чи він витримає удар та падіння на тверду поверхню з висоти. Цей пристрій досить дорогий і буде прикро, якщо він пошкодиться. Щоб вберегти свій айфон від подібних ситуацій, необхідно купити чохол. Гарантований захист можуть забезпечити лише кращі моделі таких аксесуарів.

Сьогодні в магазинах можна знайти у великому асортименті чохли на Айфон 13, але слід враховувати низку факторів при їх виборі. Список критеріїв немаленький, але для того щоб вибрати найкращий кейс, потрібно вивчити їх усі.

На що звернути увагу при виборі чохла на iPhone 13

Вибираючи такий аксесуар, дуже важливо приділити увагу характеристикам футляра. Чохол повинен відповідати ритму життя власника Айфона 13. Рекомендується підбирати його, враховуючи насамперед розмір і товщину не тільки тилової, а й фронтальної частин. На другому плані стоїть вибір стилю та матеріалу виготовлення.

1. Стійкість. Навіть флагманські моделі сучасних смартфонів не мають високої стійкості до пошкоджень. Для кращої безпеки можна підібрати герметичні кейси із протиударними якостями.

2. Безпека. Для запобігання дефектів екрана від падіння оригінальні чохли повинні мати борти не менше 0,85 мм. При цьому вони не повинні створювати користувачеві труднощів з функцією управління жестами.

3. Футляр за бажанням можна вибрати за допомогою MagSafe.

4. Дизайн чохла. Кожен користувач повинен підбирати свій особистий стиль.

Що стосується матеріалу виготовлення, тут існує багато варіантів на будь-який смак:

- шкіра;

- силікон;

- метал.

Необхідно відштовхуватися від тактильних відчуттів. Для більшої міцності краще купити удароміцні чохли, хардкейси та аквабокси.

При виборі кейсу слід враховувати, що якщо вам потрібний бездоганний захист, такий варіант аксесуара буде масивним та важким. Жодна протиударна модель не виглядатиме елегантно в ніжній жіночій руці.

Популярні моделі аксесуара на Айфон 13

Чохол – це обов'язковий атрибут будь-якого смартфона, особливо, якщо його вартість близько 1000 доларів. Футляр повинен володіти естетичними якостями та корисними функціями, наприклад, як модель з відкидною підставкою для зручності перегляду відео.

Один із популярних варіантів складається з двох різних частин з ребристими боковими ділянками для зручного хвату. Щоб не ховати оригінальний колір айфона, можна вибрати прозорий кейс, виготовлений з поліуретану та загартованого скла. Шкіряна модель підійде для діловитих людей. Вона йде з кишенею для карток. Екстремалам підійде міцний чохол, а дівчатам – стильні накладки з ніжними візерунками або прикрашені камінням.

У різноманітності вибору кожен обов'язково знайде собі відповідний аксесуар. Головне – розуміти яку основну функцію має виконувати ваш аксесуар.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як вибрати чохол на Айфон 13 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
02.02.2023 341
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.