<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
04.02.2023 785

Як шукати реальну вартість житла: досвідчений рієлтор дав низку порад

На жаль, аналітику у нас роблять за оголошеннями в Інтернеті, а не за статистичними даними рієлторів, зазначив Сергій Курганов.

fb2efbb89fa60cae6d341284700d71df_04.02.23

Нині не варто піддаватись загальному ажіотажу, коли на кожному кроці починають говорити про начебто подорожчання житла. Не треба одразу залізати в Інтернет та читати всі поспіль оголошення на відомих ресурсах.

Про це в інтерв'ю ТСН.ua розповів рієлтор-практик, гендиректор рієлторського об’єднання "Простор" Сергій Курганов.

Сергій Курганов дав низку порад, як шукати реальну вартість житла.

"Тут варто не забувати, що оголошення в Інтернеті – це лише пропозиція. Люди просто дають рекламу, що у них є квартира і вони просять за неї, наприклад, 50 тисяч доларів, і не більше. Тут варто орієнтуватись на базу реальних рієлторських угод. Ця інформація є найбільш цінною для тих, хто хоче продати або придбати квартиру. Оцінювати вартість квартири по оголошеннях в Інтернеті – це неправильно. На жаль, аналітику у нас роблять за оголошеннями в Інтернеті, а не за статистичними даними рієлторів", - резюмує експерт.

Нагадаємо, фахівець розповів, що зараз найбільший попит у Києві - на однокімнатні квартири, вони на першому місці серед підписаних угод купівлі-продажу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як шукати реальну вартість житла: досвідчений рієлтор дав низку порад 5.00 5 2
Бізнес / Нерухомість
04.02.2023 785
Еще материалы раздела «Нерухомість»