<
НОВИНИ ДНЯ: На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Українівсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
04.02.2023 721

Чого очікувати на ринку нерухомості в Києві: експерт відповів

Ринок нерухомості залежить від ситуації на фронті, каже фахівець.

6d738c2493c3307df5c98c1d8049a0c4_04.02.23

Ситуація на ринку нерухомості в Києві безпосередньо залежить від ситуації на фронті. Якщо будуть успішні дії українських військових, то відповідно це надасть більшої динаміки ринку – як в оренді квартир так і купівлі-продажу, а відповідно негативний результат здатен зупинити ринок. Пише ТСН. 

Про це розповів сайту ТСН.ua рієлтор-практик, гендиректор рієлторського об’єднання "Простор" Сергій Курганов.

Водночас фахівцець зауважив, що ринок нерухомості зараз стрімко реагує і адаптовується до ситуації в країні.

"Звичайно, що ми віримо в позитивний варіант розвитку подій. Ринок нерухомості навчився блискавично реагувати на обставини. Він максимально швидко підлаштовується під будь-які зовнішні чинники, цьому нас навчив коронавірус. Наприклад, 10 років тому, ринок доволі повільно реагував на зовнішні фактори. Тепер все інакше. Можу сказати, що на початку пандемії ми адаптувалися під нові умови за 3-5 днів - почали готувати угоди про продаж квартир. А першу продали за 10 днів після початку локдауну", – згадав Сергій Курганов.

Нагадаємо, фахівець з нерухомості розповів, які квартири зараз користуються попитом у Києві.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чого очікувати на ринку нерухомості в Києві: експерт відповів 5.00 5 1
Бізнес / Нерухомість
04.02.2023 721
Еще материалы раздела «Нерухомість»