НОВИНИ ДНЯ: Гороскоп на 6 грудня за картами Таро: Овнам - несподіваний поворот, Ракам - сумніви  Закупівля американської зброї для України: Сибіга розкрив, скільки країн долучилися  Україну охоплять похолодання і нічні морози: прогноз погоди на 6-7 грудня  "Старий світ рухнув": Буданов зробив жорстку заяву в річницю Будапештського меморандуму  Морози і штормовий вітер: синоптикиня розповіла, якою буде погода 6-7 грудня  Трамп нарешті отримав премію миру, але є нюанс  Годжес пояснив, чому захоплення Покровська не стане успіхом для Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2023 2441

Цвіклі: рецепт стародавньої української страви з буряків

В українській кухні є багато страв із буряків, цей надзвичайно корисний коренеплід використовують не тільки для борщу: з нього роблять дуже смачні салати і закуски.

5eadd5afe93f5bc3b1da95e26d56c7f8_04.02.23

Шеф-кухар Анатолій Добровольській поділився цікавим рецептом стародавньої української страви з буряків. Він додав до автентичного рецепту трохи своїх смаків і рекомендує цю страву до м’яса та різних каш. Пише ТСН. 

Інгредієнти

буряки відварені - 500 г

хрін білий тертий - 1 ст ложка

яблучний оцет - 2 ст ложки

сіль та перець за смаком

цукор - 1/2 ст ложки

одна ст. ложка рубленої зелені

один зубчик часнику

Приготування

Наріжте буряки на середні шматки. Покладіть нарізані буряки в миску та додайте до них хрін, оцет, цукор, сіль, зелень і тертий часник. Все перемішайте і дайте постояти 30 хв.

Можна додати горішків.

Оценка материала:

5.00 / 3
Цвіклі: рецепт стародавньої української страви з буряків 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2023 2441
Еще материалы раздела «Суспільство»