НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2023 2233

Цвіклі: рецепт стародавньої української страви з буряків

В українській кухні є багато страв із буряків, цей надзвичайно корисний коренеплід використовують не тільки для борщу: з нього роблять дуже смачні салати і закуски.

5eadd5afe93f5bc3b1da95e26d56c7f8_04.02.23

Шеф-кухар Анатолій Добровольській поділився цікавим рецептом стародавньої української страви з буряків. Він додав до автентичного рецепту трохи своїх смаків і рекомендує цю страву до м’яса та різних каш. Пише ТСН. 

Інгредієнти

буряки відварені - 500 г

хрін білий тертий - 1 ст ложка

яблучний оцет - 2 ст ложки

сіль та перець за смаком

цукор - 1/2 ст ложки

одна ст. ложка рубленої зелені

один зубчик часнику

Приготування

Наріжте буряки на середні шматки. Покладіть нарізані буряки в миску та додайте до них хрін, оцет, цукор, сіль, зелень і тертий часник. Все перемішайте і дайте постояти 30 хв.

Можна додати горішків.

Оценка материала:

5.00 / 3
Цвіклі: рецепт стародавньої української страви з буряків 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2023 2233
Еще материалы раздела «Суспільство»