НОВОСТИ ДНЯ: Прийде потепління. Синоптики розповіли, де 1 квітня буде найхолодніше та дощі  Україна готується до контрнаступу: потрібна важка техніка та підготовлені бійці, - Резніков  Міфи про е-рецепт: що потрібно знати  Дощі, але тепло. Якою буде погода в Україні на вихідні  У Росії зросла кількість громадян, які виступають проти війни в Україні – дослідження  Мобілізація в Україні: як батько неповнолітніх дітей може отримати відстрочення  Великий контрнаступ ЗСУ наближається: що відомо про можливі терміни і напрямкивсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2023 1957

Цвіклі: рецепт стародавньої української страви з буряків

В українській кухні є багато страв із буряків, цей надзвичайно корисний коренеплід використовують не тільки для борщу: з нього роблять дуже смачні салати і закуски.

5eadd5afe93f5bc3b1da95e26d56c7f8_04.02.23

Шеф-кухар Анатолій Добровольській поділився цікавим рецептом стародавньої української страви з буряків. Він додав до автентичного рецепту трохи своїх смаків і рекомендує цю страву до м’яса та різних каш. Пише ТСН. 

Інгредієнти

буряки відварені - 500 г

хрін білий тертий - 1 ст ложка

яблучний оцет - 2 ст ложки

сіль та перець за смаком

цукор - 1/2 ст ложки

одна ст. ложка рубленої зелені

один зубчик часнику

Приготування

Наріжте буряки на середні шматки. Покладіть нарізані буряки в миску та додайте до них хрін, оцет, цукор, сіль, зелень і тертий часник. Все перемішайте і дайте постояти 30 хв.

Можна додати горішків.

Оценка материала:

5.00 / 3
Цвіклі: рецепт стародавньої української страви з буряків 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2023 1957
Еще материалы раздела «Суспільство»