<
НОВИНИ ДНЯ: Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результатвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.02.2023 10708

Чи варто українцям чекати на ранню весну: відповідь синоптикині

Офіційних прогнозів поки що немає. Буквально десь за тиждень-два вони з'являться.

b436a8084e6a21d32bcea8b230be1073_05.02.23

Очікувати на прихід дуже ранньої весни в Україні не варто, але офіційні прогнози з`являться приблизно за тиждень-два. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Українського гідрометцентру Наталя Птуха під час онлайн-брифінгу.

Зокрема, у експертки запитали, чи варто чекати на ранню весну.

"Офіційних прогнозів поки що немає. Буквально десь за тиждень-два вони з`являться. Але особисто я можу сказати, що зараз у нас лютий доволі інтенсивний у тому плані, що температура знижується, морози повертаються. Тому очікувати на дуже ранню весну, принаймні зараз, на цей момент, не варто", - пояснила Птуха.

Нагадаємо, бабак Тимко, якого традиційно 2 лютого щороку будять для прогнозування весни на біостанції Харківського університету в селищі Гайдари, спрогнозував ранню весну в Україні: її прихід очікується вже за шість тижнів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи варто українцям чекати на ранню весну: відповідь синоптикині 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.02.2023 10708
Еще материалы раздела «Суспільство»