<
НОВИНИ ДНЯ: Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заяви  Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудутьсявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.02.2023 2179

Мороз та сильні пориви вітру: прогноз погоди на 5 лютого

У неділю, 5 лютого, погода в Україні буде неоднорідною та місцями з рвучким вітром.

У неділю, 5 лютого, Україна належатиме примежевій області циклонів та антициклонів. Погода буде неоднорідною, з рвучким вітром. Пише ТСН. 

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

Подекуди випаде невеликий сніг, у західних областях до помірного. У центральних областях, на південному сході без істотних опадів.

Вітер в Україні північного та північно-східного напрямків, помірний, через протистояння атмосферних антиподів може бути рвучким, до сильних поривів.

Найближчої ночі очікується мороз -6-12 градусів, завтра вдень -2-5 градусів.

У Києві 5 лютого очікується сніг, переважно невеликий. На дорогах ожеледиця. Вночі до -5-7 градусів, вдень -2-4 градуси.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мороз та сильні пориви вітру: прогноз погоди на 5 лютого 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.02.2023 2179
Еще материалы раздела «Суспільство»