НОВИНИ ДНЯ: Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.02.2023 779

"Зима почувається впевнено": синоптикиня дала детальний прогноз на 5 лютого в Україні

У неділю, 5 лютого, Україна перебуватиме між циклоном та антициклоном, які заполонили Європу.

2291159_05.02.23

Погода у цей день очікується прохолодною та сніжною. Пише obozrevatel.com.

Про це повідомила українська синоптикиня Наталка Діденко. "Погода в нас завтра, 5-го лютого, буде неоднорідна, проте без особливих, на щастя, естрем", – зазначила вона.

Зокрема, місцями по території України прогнозується невеликий сніг, а у західних областях опади будуть помірними.

На південному сході та у центральних областях істотних опадів не очікується.

Вітер у неділю очікується північного та північно-східного напрямків, помірний, через протистояння атмосферних антиподів може бути рвучким, до сильних поривів.

Температура повітря найближчої ночі прогнозується на рівні -6… -12 градусів, вдень буде тепліше – -2… -5 градусів.

У Києві у неділю очікується переважно невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі температура утримається на рівні до -5… -7 градусів, а вдень -2... -4 градуси.

Діденко додала, що наступний тиждень обіцяє бути морозним, але без перебільшення.

Нагадаємо, харківський бабак Тимко ІІІ передбачив, що весняна погода прийде в Україну в середині березня-2023. "Прогноз" він зробив на біостанції у селі Гайдари 2 лютого, коли відзначається День бабака.

Раніше заступниця начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня повідомила, що в Україні наступного тижня (6-12 лютого) очікується морозна погода як уночі, так і вдень. Похолодання принесе повітря із півночі.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Зима почувається впевнено": синоптикиня дала детальний прогноз на 5 лютого в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.02.2023 779
Еще материалы раздела «Суспільство»