НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.02.2023 7100

У лютому в Україну прийде коротка "весна": карта погоди

Наступного тижня в Україні очікується суттєве потепління.

58dcc745a8908-151936_1200-1024x576_05.02.23

Про це свідчать дані тематичного порталу Ventusky. Пише apostrophe.ua.

Зокрема, синоптики прогнозують покращення погодних умов наприкінці наступного тижня. За даними Ventusky, суттєве потепління зайде до України 12 лютого.

Температура повітря в регіонах, які синоптики віднесли до "зеленої зони", вдень становитиме до +6 градусів. 13-14 лютого, як інформує портал Ventusky, в Україні очікується аналогічна погода.

У середу, 15 лютого, синоптики прогнозують плюсову температуру в усіх регіонах України. В областях, які були віднесені до "жовтої" зони, вдень повітря може прогрітися до +8 градусів.

У четвер, 16 лютого, у "жовтій зоні" денна температура повітря становитиме від +8 до +10 градусів. Крім цього, як стверджують синоптики, у період суттєвого потепління в Україні суттєвих опадів не очікуються.

З 17 лютого синоптики прогнозують похолодання, яке супроводжуватиметься суттєвим зниженням температури. Крім цього, у частині регіонів очікуються снігопади. Зранку сніг випаде у Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Рівненській, Вінницькій, Житомирській та Тернопільській областях, а також на півночі країни.

Вдень снігопади прогнозуються у Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Київській та Чернігівській областях.

Увечері 17 лютого снігопади прогнозуються в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській та Сумській областях. Також невеликий сніг можливий у Карпатах та на північному заході України.

Раніше ми розповідали, якою буде погода у лютому в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
У лютому в Україну прийде коротка "весна": карта погоди 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.02.2023 7100
Еще материалы раздела «Суспільство»