НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
05.02.2023 463

Коли ситуація зі світлом в Одесі покращиться: в "Укренерго" дали прогноз

Ситуація зі світлом в Одесі та Одеському районі може покращитися з п'ятниці, 10 лютого. Зараз фахівці зосередилися на ремонті одного з головних енергетичних об'єктів регіону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову правління НЕК "Укренерго" Володимира Кудрицького під час брифінгу.

""Укренерго" у посиленому режимі веде відновлення всіх енергооб'єктів, які постраждали в Одеській області внаслідок атак. Ми сфокусувалися на одному з них, який дозволить в найкоротші терміни відновити більш-менш нормально електропостачання міста та Одеського району. За нашими прогнозами, до кінця наступного робочого тижня ми повинні закінчити ці роботи", - сказав він.

Кудрицький наголосив, що після закінчення ремонту на одному з об'єктів ситуація зі світлом повинна покращитися. За його словами, світла в Одесі та Одеському районі вже з п'ятниці повинно бути більше. Це своєю чергою дозволить покращити графіки відключень.

"Це дасть покращення з точки зору графіків відключення електроенергії для споживачів Одеси та Одеського району", - сказав він.

Водночас голова "Укренерго" додав, що фахівці будуть намагатися швидше відновити енергетику, але ситуація також залежить від подальших атак ворога.

Крім того, Кудрицький наголосив, що ремонт на інших енергетичних об'єктах в Одеській області буде продовжуватися, проте перший ефект очікують отримати у п'ятницю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коли ситуація зі світлом в Одесі покращиться: в "Укренерго" дали прогноз 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
05.02.2023 463
Еще материалы раздела «Події»