<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлашавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.02.2023 1922

Без яєць: рецепт італійських картопляних оладок

Кожен, хто коли-небудь з'являвся на кухні не тільки для того, щоб зробити собі бутерброд, хоч раз у житті готував деруни, але для них потрібні яйця, які зараз сильно здорожчали. Ми пропонуємо вам рецепт італійських картопляних оладок, для приготування яких яйця не потрібні.

Щоб приготувати ці оладки, вам знадобиться приблизно 25 хвилин, і у вас вийде приблизно 15-16 оладок. Пише ТСН. 

Складники

  • картопля (краще білий сорт) — 1 кг
  • борошно — 2 ст. л.
  • сіль і перець
  • оливкова олія

Приготування

Очистіть картоплю і натріть її на великій тертці. Витисніть зайву воду.

У мисці змішайте картоплю з борошном, сіллю та перцем.

Нагрійте трохи олії у сковороді з антипригарним покриттям. Покладіть столову ложку картопляної суміші з гіркою на сковороду, злегка приплюсніть ложкою верх і дайте обсмажити. Підніміть кут, щоб переконатися, що нижній бік став золотистим, потім переверніть та обсмажте з іншого боку.

Оладки можна подавати зі сметаною, шинкою, сиром та овочами. Також можна приготувати до коржиків соус.

Оценка материала:

5.00 / 2
Без яєць: рецепт італійських картопляних оладок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.02.2023 1922
Еще материалы раздела «Суспільство»