<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.02.2023 12196

Буде по-весняному: стало відомо, коли в Україну прийде довгоочікуване потепління

Останніми днями в Україні сніжило та було досить морозно. Проте холодний циклон відступає, і повертається довгоочікуване тепло.

Якою буде погода найближчими днями - пише rbc.ua.

Прогноз народного синоптика

Зима поступиться у своїх правах вже від 10 лютого. У цей час та до кінця другої декади місяця температура коливатиметься в межах від +5 +7 вдень та до +4 градусів вночі.

"Щодо опадів, то десь від 10 по 14 лютого, по всій країні їх буде дуже мало, а сонця багато. Але вже від 15-16 числа, скрізь буде вогко", - зазначив народний синоптик Станіслав Щедрін у коментарі ТСН.

Що кажуть метеорологи

Фахівці погодного сайту Sinoptik.ua прогнозують потепління, проте незначне. За їхніми даними, 10 лютого температура досягне нуля градусів. Максимальна позначка дорівнюватиме 4 градуси тепла.

А от на сайті Meteoprog можна побачити абсолютно інші цифри, які не свідчать про потепління. За їхнім прогнозом, потепління очікувати не варто. Температура підвищиться всього лиш з 4 до 2 градусів морозу.

Проте в питанні опадів прогноз метеорологів і народного синоптика зібгається. Їх у проміжок часу від 10 лютого буде небагато, на більшості територій України - взагалі відсутні.

Раніше ми розповідали, яку весну українцям навіщував бабак Тимко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буде по-весняному: стало відомо, коли в Україну прийде довгоочікуване потепління 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.02.2023 12196
Еще материалы раздела «Суспільство»