<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.02.2023 1645

Синоптикиня розповіла, коли в Україні потеплішає

Поки в Україні буде мороз.

Найближчими днями в Україні буде морозна погода, послаблення очікується не раніше вихідних - 11-12 лютого.

Про це розказала народна синоптикиня Наталка Діденко.

"Отже, гріємося, утеплюємося, поки стовпчики термометрів не передумають трохи піднятися вгору. А передумають вони орієнтовно від 11-13 лютого", - повідомила синоптикиня.

За її словами, у середу, 8 лютого, над Україною пануватиме антициклон Elisabeth. Саме завдяки цьому буде сонячна погода. Втім, буде сильний вітер, а на сході та півдні України - штормовий.

Нагадаємо, бабак Тимко, якого традиційно 2 лютого щороку будять для прогнозування весни на біостанції Харківського університету в селищі Гайдари, спрогнозував ранню весну в Україні: її прихід очікується вже за шість тижнів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня розповіла, коли в Україні потеплішає 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.02.2023 1645
Еще материалы раздела «Суспільство»